Gå till innehåll
Farsta Ryttarvänner
Farsta Ryttarvänner

Nyheter

Hopptävling i januari och uppdaterad tävlingskalender

8 januari startar vi det nya året med Klubbhoppning med bedömning A/A:0 - hoppning två faser. Faller det dig inte i smaken så kolla in vår uppdaterade tävlingskalender för våren.

Klubbtävlingen är öppen för Farsta Ryttarvänners medlemmar och du anmäler dig via länk här på hemsidan som släpps 23 december.

Vill du kolla in VT23 tävlingskalender hittar du den HÄR

 

Bedömning A/A:0 - två faser innebär att de som hoppar felfritt i första fasen får en ny startsignal och hoppar sedan nästa fas som är en kortare bana och med tidtagning.

Det är valfri höjd oavsett ponnyns storlek eller häst. Höjder att välja på är 60 cm, 70 cm, 80 cm och 90 cm.

Anmälan är bindande och betalning ska ske senast måndag 2 januari, vid avanmälan efter sista anmälningsdag sker ingen återbetalning om inte sjukintyg kan uppvisas.

Start- och funktionärslista kommer upp senast fredag 6 januari på hemsidan. Startar du förväntas du eller målsman även hjälp till som funktionär under dagen.

Ridskoleekipage

Tänk på att alltid rådfråga din ridlärare vilken höjd och häst som passar dig innan du anmäler dig. Du behöver ha tre hästar som önskemål för att anmälan ska vara giltig. Maila inte ridskolan utan prata direkt med din ridlärare

Framridning

Framridning och framhoppning sker självstädnig i lilla ridhuset. Ansvarig funktionär kommer att finnas på plats men tanken är att du ansvarar själv för din och din hästs uppvärmning. Det är inte tillåtet med hjälpredor inne på banan.

Kostnad?

Ridskoleekipage: 375:- för seniorer respektive 325:- för juniorer.
Privatryttare: 275:- för seniorer respektive 225:- för juniorer.

Avgiften betalas till Farsta Ryttarvänners Swish när du fått bekräftelse på mail. Märk alltid betalningen med ryttarens namn.

 

Frågor?

 

Mejla tavling@farstaryttarvanner.se

 

Varmt välkommen med din anmälan!

Publicerad: 2022-12-21

Senast uppdaterad: 2022-12-29

Författare: Sussie Viklund

Besöksadress
Farstanäsvägen 6
123 52 Farsta

Postadress
Farsta Ryttarvänner
Christine Dunaker
Gamla Magelugnsvägen 29
125 43 Älvsjö