Gå till innehåll
Farsta Ryttarvänner
Farsta Ryttarvänner

Nyheter

Vi söker kassör till styrelsen

Kom och var med i vårt viktiga och roliga arbete för Farsta Ryttarvänner!

Lördagen den 18 februari hålls Farsta Ryttarvänners årsmöte. Vid årsmötet väljer vi styrelse och i år behöver föreningen hitta en ny kassör eftersom vår nuvarande lämnar. En kassörs uppgift är ytterst viktig i föreningen eftersom det krävs insikt och kunskap i hur verksamheten finansieras.

Som kassör är det viktigt att du har viss ekonomisk kunskap/erfarenhet samt att du gillar ordning och reda. Du har koll på utgifter och intäkter och är den som löpande rapporterar om ekonomin till övriga styrelsen. Du bistår i att lägga en ekonomisk plan och ser till att styrelsen nedtecknar alla viktiga ekonomiska beslut i styrelseprotokollen. Du ansvarar för föreningens bokslut, men det är styrelsen som helhet som har det yttersta ansvaret för vad kassören gör och för föreningens ekonomi och bokslut.

Som kassör får du en unik inblick i Farsta Ryttarvänners verksamhet och blir en viktig medspelare i ett härligt styrelsegäng som driver verksamheten framåt tillsammans med alla våra engagerade medlemmar.

Är du intresserad av rollen eller vill nominera en lämplig person? Kontakta valberedningen matilda.hjertstrand@gmail.com eller föreningens ordförande Olof Sandberg via e-post ordforande@farstaryttarvanner.se

Publicerad: 2023-01-04

Senast uppdaterad: 2023-01-04

Författare: Matilda Hjertstrand

Besöksadress
Farstanäsvägen 6
123 52 Farsta

Postadress
Farsta Ryttarvänner
Christine Dunaker
Gamla Magelugnsvägen 29
125 43 Älvsjö