Gå till innehåll
Farsta Ryttarvänner
Farsta Ryttarvänner

Nyheter

Välkommen på debutantdressyr

Vill du prova på att tävla dressyr? Söndagen den 5 februari arrangerar vi debutantdressyr för dig som aldrig tävlat tidigare eller är i början av ditt tävlande.

Debutantdressyren är öppen för alla medlemmar, på ridskolehäst eller ponny, men riktar sig främst till dig som inte har tävlat alls tidigare eller som är i början av ditt tävlande. Vanligtvis rider du på nivå M2 och uppåt.

Är du intresserad av att starta - prata med din ridlärare innan du anmäler dig och rådfråga alltid din ridlärare vilken klass och häst du bör starta. Anmälan är bindande.

Datum: 5 februari, första start kl 14.00
Program: Märke III eller LC:1
Max antal startande: 20 st
Domare: Eva Malmström Jonsson
Pris: Senior - 375 kr och junior - 325 kr.
Anmälan: Anmälan öppnar 20 januari kl 18.00 och stängs 24 januari kl 18.00. Anmälan görs digitalt via Google Forms - länk publiceras här på hemsidan. Först till kvarn gäller!

Program: Märke III, LC:1

Swisha till Farsta Ryttarvänner 123 354 0382 när du fått din plats bekräftad på mejl, dock senast fredag 3 februari. Glöm inte märka din betalning med namn på ryttaren. Vid avanmälan efter sista anmälningsdag sker ingen återbetalning.

Valfritt att starta häst/ponny för både junior/senior. Lottning sker i de fall fler har önskat samma häst.

Utrustning: Hästen rids med sin vanliga utrustning inkl skydd om den har det. Det är även tillåtet att rida med ridspö och hjälptyglar. Sporrar är inte tillåtet. Tävlingsklädsel är frivilligt.

Övrigt: Samling för samtliga ryttare är kl 13.00.
Framridning i stora ridhuset självständigt men med en vuxen funktionär som stöttar. Föräldrar och anhöriga får inte vara med inne på framridningsbanan, men gärna som positivt stöd och publik på läktare. Programmet rids i lilla ridhuset. Alla stannar till tävlingsdagens slut för att hjälpas åt att ställa iordning efteråt. Alla som startar får en rosett.

Caféet kommer att vara öppet och publik är självklart hjärtligt välkomna!

Startlista inklusive funktionärsuppgifter publiceras senast 3 februari här på hemsidan.
Har du frågor går det bra att mejla till tavling@farstaryttarvanner.se

Välkommen till en rolig tävlingsdag!

Publicerad: 2023-01-13

Senast uppdaterad: 2023-01-15

Författare: Matilda Hjertstrand

Besöksadress
Farstanäsvägen 6
123 52 Farsta

Postadress
Farsta Ryttarvänner
Christine Dunaker
Gamla Magelugnsvägen 29
125 43 Älvsjö