Gå till innehåll
Farsta Ryttarvänner
Farsta Ryttarvänner

Nyheter

Anmälan öppen till Hösthoppet

Söndagen den 22 oktober blir det klubbtävling i hoppning. Hösthoppet är en tävling för de ryttare som har lite mer rutin och avgörs i bedömning A/A:0. Varmt välkommen med din anmälan!

Klubbtävlingen är öppen för Farsta Ryttarvänners medlemmar.

Kom ihåg att höjd och hästval ska godkännas av din ridlärare muntligt (dvs mejla inte ridskolan för att stämma av detta). Höjd och häst är trots det fortfarande önskemål och kan komma att ändras av ridskolan.

Är du under 13 år behöver målsman vara med under hela tävlingsdagen.
Är du under 15 år ska målsman göra anmälan på hemsidan.

>> Anmäl HÄR
Anmälan stänger torsdag 12 oktober. Anmälan är bindande.

Bedömning A/A:0
Två faser innebär att de som hoppar felfritt i första fasen får en ny startsignal och hoppar sedan nästa fas som är en kortare bana och med tidtagning.

Det är valfri höjd oavsett ponnyns storlek eller häst. Höjder att välja på är 60 cm, 70 cm, 80 cm och 90 cm.

Start- och funktionärslista kommer upp senast fredag 19 oktober på hemsidan. Startar du förväntas du eller målsman även hjälpa till som funktionär under dagen. Målsman måste vara på plats hela dagen om du är under 13 år.

Det går bra att köpa en rosett för 45 kronor om du inte blir placerad i klassen.

Ridskoleekipage
Tänk på att alltid rådfråga din ridlärare vilken höjd och häst som passar dig innan du anmäler dig. Du behöver ha tre hästar som önskemål för att anmälan ska vara giltig. Mejla inte ridskolan utan prata direkt med din ridlärare

Framridning
Framridning och framhoppning sker självständigt på utebanan för dig som tävlar i två faser. Ansvarig funktionär kommer att finnas på plats, men tanken är att du ansvarar själv för din och din hästs uppvärmning. Det är inte tillåtet med förälder/tränare/hjälpredor inne på banan.

Kostnad?
Ridskoleekipage: 400:- för seniorer respektive 350:- för juniorer.
Privatryttare: 280:- för seniorer respektive 230:- för juniorer.

Avgiften betalas till Farsta Ryttarvänners Swish när du fått bekräftelse på mail. Märk alltid betalningen med ryttarens namn och aktivitet och skicka en skärmdump på betalningen till tavling@farstaryttarvanner.se

Betalning ska vara oss tillhanda senast tisdag 17 oktober. Har vi inte mottagit betalning i tid riskerar du att bli struken från att delta.

Frågor?
Mejla tavling@farstaryttarvanner.se

Varmt välkommen med din anmälan!

Publicerad: 2023-10-05

Senast uppdaterad: 2023-10-05

Författare: Matilda Hjertstrand

Besöksadress
Farstanäsvägen 6
123 52 Farsta

Postadress
Farsta Ryttarvänner
Christine Dunaker
Gamla Magelugnsvägen 29
125 43 Älvsjö