Gå till innehåll
Farsta Ryttarvänner
Farsta Ryttarvänner

Nyheter

Grönt kort - kort anmälningsdatum

Ågesta Ridklubb erbjuder Grönt Kort-kurs! Datumen för kursen är 28 janari och 4 februari, sista anmälninsdatum är 10 januari.

Vi vet att många av Farstas Ryttarvänners medlemmar är intresserade att ta Grönt kort och vi är glada över att Ågesta även erbjuder icke-medlemmar möjligheten att utbilda sig.

Grönt kort är ett bevis på att du har den breda grundkunskap som behövs inför en tävlingsstart så du känner dig trygg och välförankrad i ridsportens värdegrund. Du behöver inte ha Grönt kort för att vara med på våra klubbtävlingar.

>>> Läs mer här


När: Ågesta Ridklubb kommer att anordna en kurs uppdelad på två dagar. Du behöver kunna delta vid båda tillfällena, söndagarna 28/1 samt 4/2.

Anmälan: Anmälan görs till Martin Mathiasen, martin.agestaridklubb@gmail.com.
Sista datum för att anmäla/stryka sig är 10 januari. Vid avbokning efter 10/1 debiteras en del av kursavgiften. Därefter kontaktas deltagare för mer info om tider, utbildningsmaterial m.m. Minimum antal är 10 deltagare (max 20).

Kostnad: Medlem i Ågesta Ridklubb: 1 100 kr. Icke-medlem: 1 300 kr.
Priset inkluderar kursavgift, registreringsavgift till förbundet och lunch. Kursavgift betalas efter sista datum för anmälan i samband med utskick av ytterligare information till kursdeltagarna.

OBS: Deltagare under 13 år ska ha en målsman som tar grönt kort för dem. Det innebär att målsman genomför samtliga moment, praktiska och teoretiska. För barn/ungdom under 18 år måste målsman skriva under på anmälningslistan.

Kursledare: Therese Björck

Ansvarig: Martin Mathiasen, ordf Ågesta Ridklubb 076 628 43 05, martin.agestaridklubb@gmail.com (mejla även angående eventuella matpreferenser)

Publicerad: 2024-01-06

Senast uppdaterad: 2024-01-06

Författare: Sussie Viklund

Besöksadress
Farstanäsvägen 6
123 52 Farsta

Postadress
Farsta Ryttarvänner
Christine Dunaker
Gamla Magelugnsvägen 29
125 43 Älvsjö