Gå till innehåll
Farsta Ryttarvänner
Farsta Ryttarvänner

Nyheter

Hur vi skapar en trygg miljö i stallet

En trygg, inkluderande och utvecklande miljö i stallet är avgörande för vårt välmående. Därför bjuder vi in alla medlemmar till en workshop för att gå igenom vår värdegrund och uppförandekod, så att Farsta kan vara en bra plats för alla.

Hur vi är mot varandra, den miljön vi tillsammans skapar, är i slutändan helt avgörande för hur vi mår och känner oss när vi är i stallet.

Därför startade ridskolan, föreningen och ungdomssektionen i våras ett arbete för att gemensamt ta fram en värdegrund och uppförandekod, med målet att skapa den bästa platsen att utöva sin passion på!

En värdegrund skall vara något levande i vardagen, inte bara massa fina ord på papper. Därför vill vi bjuda in er, alla medlemmar, för en workshop och genomgång kring det vi landat i, så att vi tillsammans kan ta det vidare!

Max Bergander från styrelsen i FRV kommer leda detta tillfälle.

När: Lördagen den 7 september 13:00 - 15:00

<<< Anmälan hittar du här

Publicerad: 2024-06-02

Senast uppdaterad: 2024-06-02

Författare: FRV Styrelse

Besöksadress
Farstanäsvägen 6
123 52 Farsta

Postadress
Farsta Ryttarvänner
Christine Dunaker
Gamla Magelugnsvägen 29
125 43 Älvsjö