Gå till innehåll
Farsta Ryttarvänner
Farsta Ryttarvänner

Nyheter

Resultat Farsta Summer Jump

Det var ett rekordstort startfält som kom till start när vi anordnande vårterminens sista klubbhoppning - Farsta Summer Jump den 9 juni.

Hela 41 fina ekipage startade i Farsta Summer Jump på Farstanäset den 9 juni. Vi bjöds på både regn och solsken, kyla och värme, fina ritter, gott hembakat fika från vår mysiga cafeteria och härlig gemenskap. Stort grattis till alla ekipage och extra stort grattis till vinnarna i klass 3 med två faser!

Stort tack till alla våra duktiga hästar och ryttare som med glada miner och positiva kommentarer gjorde denna långa dag till en minnesvärd dag! Tävlingsledningen vill även rikta ett stort tack till alla duktiga och engagerade funktionärer som såg till att det blev en mycket väl fungerande tävling.

>> Se hela resultatlistan här Pdf, 26 kB.

Håll utkik här på hemsidan under sommaren. Vi publicerar löpande information om föreningen och våra aktiviteter. Tävlingskalendern för hösten 2024 publiceras också inom kort - så kika in för att se när nästa klubbhoppning äger rum.

Tävlingsledningen vill tacka alla ryttare, hästar, ridskolan och föräldrar för en härlig tävlingstermin! Vi ses igen till hösten.

GLAD SOMMAR!

Publicerad: 2024-06-16

Senast uppdaterad: 2024-06-16

Författare: Matilda Hjertstrand

Besöksadress
Farstanäsvägen 6
123 52 Farsta

Postadress
Farsta Ryttarvänner
Christine Dunaker
Gamla Magelugnsvägen 29
125 43 Älvsjö