Gå till innehåll
Farsta Ryttarvänner
Farsta Ryttarvänner

Nyheter

Ordföranden har ordet

2023 har gett fokus på värdegrundsarbete men vi glädjs också åt alla fina ekipage som representrear FRV på tävlingsbanorna.

Hej!

Vi har lagt bakom oss ett härligt ridår som inte störts nämnvärt av Covid. Skönt! Och härligt att se hur klubben utvecklas, bl a med fina insatser på tävlingsfronten. Jag tänker på cuperna, allsvenskan och alla privat- och ridskoleekipagen som är ute och representerar FRV inom både dressyr och hoppning. Stort grattis till alla fina reslutat!

Vi i styrelsen har också jobbat vidare för att göra klubben ännu bättre. Vårt arbete kanske inte syns så mycket men det är vi som bl a driver kaféet, ordnar utbildningar och hanterar uthyrning av skåp. Och har det övergripande ansvaret för tävlingsverksamheten.

USEK har även de gjort ett gediget jobb med roliga och varierande aktiviterer för barn och ungdomar och de avslutade året med en väldigt fin och stämningsfullt luciatåg.

2024 närmar sig och under kommande år ska vi att jobba vidare för med några olika insatser som du som medlem kommer att dra nytta av:

Vår värdegrund

Som jag berättat om tidigare så har vi under 2023 tagit initiativet till ett värdegrundsarbete som ska försäkra oss om att vi uppträder vänligt, uppmuntrande och stöttande mot varandra. Under 2024 kommer vi också att hålla workshops för att förankra dokumentet så att alla känner sig bekväma med vad vår värdegrund är och innebär.

Fritidsledare

Sedan Ellen slutade i våras har vi inte haft någon fritidsledare på Farsta. Anledningen till att vi inte rekryterat någon ny är den osäkerhet som finansieringen från Stockholm stad inneburit. Men det verkar nu har löst sig.

Vi kommer därför att snarast rekrytera en ny fritidsledare till Farsta. Tillsammans med ridskolan kommer vi att inleda en rekryteringsprocess som vi hoppas snart ska ge resultat. Så om allt går väl så kommer vi att ganska snart ha en ny fritidsledare på plats. Vi håller tummarna.

Årsmöte 17 februari - valberedning

Klubben kommer att hålla sitt årsmöte 17 februari kl 14:00. Då kommer vi bl a att välja en ny styrelse. Jag kommer därför att aktivera vår valberedning som består av Anna Söderqvist, Maria Aruste och Eva Malmström Jonsson. Är du intresserad av att hjälpa till i styrelsearbete kan du anmäla ditt intresse till dem genom att maila soderqvist82@hotmail.com

Till sist,

God Jul och Gott Nytt År

Önskar styrelsen för FRV

Genom Olof, ordf
ordforande@farstaryttarvanner.se

Publicerad: 2023-12-25

Senast uppdaterad: 2023-12-25

Författare: Sussie Viklund

Besöksadress
Farstanäsvägen 6
123 52 Farsta

Postadress
Farsta Ryttarvänner
Christine Dunaker
Gamla Magelugnsvägen 29
125 43 Älvsjö