Gå till innehåll
Farsta Ryttarvänner
Farsta Ryttarvänner

Styrelsen

Styrelsen väljs av medlemmarna under årsmötet. Valberedningen förbereder val till styrelsen och tillvaratar medlemmarnas intressen.

Styrelsen når du på styrelsen@farstaryttarvanner.se

Ordförande

Olof Sandberg
Leder klubbens arbete och representerar den i olika sammanhang

Varför engagerar du dig? Jag älskar ridning och samvaron med hästar. På Farsta har vi en trevlig stämning och fina hästar som jag vill bidra till att bevara och ge fler möjlighet att njuta av det.

Ditt roligaste hästminne? När jag red med mina döttrar i Pyrenéerna i somras. Härliga hästar, vackra vyer och en häftig pappa/dotter-grej.

ordforande@farstaryttarvanner.se

Vice ordförande

Bodil Wigert
Cafeteriaansvarig och klubbkläder

Varför engagerar du dig? Både jag och mina två döttrar rider i stallet och då tycker jag det är en självklarhet att även hjälpa till i den ideella verksamheter för att skapa trivsel för alla. Dessutom är det väldigt kul och man får träffa många trevliga ryttare och föräldrar.

Ditt roligaste hästminne? Hmm, många minnen är kopplade till mina tjejer, då jag inte ridit så mycket själv. Men en underbar känsla jag minns var när jag fick Musse att gå på tygeln. Det var magiskt.

Kassör

Christine Dunaker

Varför engagerar du dig? För att bidra, påverka och vara en del av den förening och ridskolan som döttrarna och jag spenderar mycket tid på.

Ditt roligaste hästminne? Har ridit många år både ponny och häst och i vuxen ålder på islandshästar. Lycka när ens barn träffar dessa fantastiska djur för första gången och att de älskar att rida och hänga i stallet precis som jag.

Ordinare ledamot

Anette Carlstedt
Sekreterare

Varför engagerar du dig? Eftersom både jag och mina två döttrar rider mycket vill jag hjälpa till att sköta föreningen

Ditt roligaste hästminne? Galopp på stranden på arab-häst i Marocko

Ordinare ledamot

Sussie Viklund
Tävlings- och SoMe ansvarig

Varför engagerar du dig? Jag kommer från en föreningsledd ridskola och tycker att det är roligt och självklart att vi kan göra denna förening levande och härlig för alla våra medlemmar tillsammans.

Ditt roligaste hästminne? När jag förra sommaren fick träffa min gamla medryttarhäst som jag inte sett på över 10 år. Att kalla det en stark upplevelse är en underdrift.

Ordinare ledamot

Moa Wigert
USEK representant

Varför engagerar du dig? Jag älskar den gemenskapen som finns i stallet. Man träffar ofta nya människor som delar intresse när man sitter med i USEK och det är så kul att se så många uppskatta det man gör. Jag älskar att hjälpa till och för mig är det aldrig jobbigt att planera och arrangerar aktiviteter utan bara riktigt kul.

Ditt roligaste hästminne? när jag hopptävlade Molly för ett år sedan. Det var i juni och det var underbart väder. Jag var en av de fjärde sista. Jag var nervös och lite små rädd. Men när jag väl hoppade min runda så var det som att allt omkring mig försvann och det vara jag och hästen. Det var en underbar känsla. Men tack vare den underbara rundan så lyckas vi ta hem första placering. Det är absolut inte den bästa rundan jag har ridit men en av de roligaste. Detta är ett minne som jag ofta tänker mig tillbaka till. Livet är alltså bara bättre med hästar.

Ordinare ledamot

Karolina Johansson
Tävlings och USEK ansvarig

Varför engagerar du dig?
Jag tycker att det är viktigt att engagera sig i sina barns aktiviteter och delta i ideell verksamhet men även att bidra till en härlig miljö i stallet. Det är också otroligt lärorikt (och roligt) att få vara en del av tävlingssektionen och ansvara för våra hopptävlingar. 

Ditt roligaste hästminne? Jag har ridit sen jag var liten och har därför svårt att välja ut endast ett minne. Men i och med att jag har en dotter som rider ganska mycket så har jag med tiden upptäckt att det är lika roligt att få följa hennes utveckling och utmaningar som det är att få rida själv. Hästar är bäst!

Ordinare ledamot

Max Bergander
Sociala frågor och trivsel

Varför engagerar du dig? Brinner för föreningslivet och att skapa förutsättningar för människor att ha roligt och utvecklas i sin idrott. Och för att lyckas med det är välmående och glädje helt centralt. Det vill jag bidra med.

Ditt roligaste hästminne? Har väldigt lite erfarenhet av hästar så mitt bästa hästminne har nog inte inträffat ännu. Tycker fortfarande att de är lite läskiga.


Suppleant

Anette Thelander
Medlemsregister

Varför engagerar du dig? Tja, tänker jag har tid över nu när alla barnen är utflugna.

Ditt roligaste hästminne? Svårt, är nog från när jag var yngre och testade lite fälttävlan. Det var skoj, nu är jag för harig.

 

Suppleant

Karin Örtenholm
Ansvarig utbildningsfrågor

Varför engagerar du dig? Föreningslivet bygger på ideellt arbete. Jag har valt att engagera mig i FRV för att därmed dra mitt strå till stacken och göra vad jag kan för att FRV ska kunna fortsätta vara en bra förening för oss medlemmar.

Ditt roligaste hästminne? Då jag har ridit sedan jag var barn har jag hur många roliga hästminnen som helst att välja bland. Förutom all gemenskap som uppstår kring hästar så tänker jag att det stora finns i det lilla. Idag uppstår den största glädjen de stunder när allt klickar och man hittar total harmoni ett par steg i ridningen. Men jag kan med glädje minnas alla galoppturer i skogen jag red som barn.

Suppleant

Annkristin Holmqvist
Avsuttna aktiviteter

Varför engagerar du dig? Jag engagerar mig för att Farsta Ryttarvänner är en fantastisk förening med en härlig gemenskap som jag gärna är med och vårdar.

Ditt roligaste hästminne? En väldigt mäktig känsla att få rida ut på den där lilla käcka mustangen Mighty Mouse. Ut på Wyomings grässlätter för att komma vildmustangerna riktigt nära. Med åskmolnen hängande över oss var det inte bara en hisnande ridupplevelse.

Besöksadress
Farstanäsvägen 6
123 52 Farsta

Postadress
Farsta Ryttarvänner
Christine Dunaker
Gamla Magelugnsvägen 29
125 43 Älvsjö